yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın kapıları tasarruf meydanına bakarak, rengine bakılırsa evet da modeline bakılırsa çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan model sınıflandırması adidaki gibidir

Evlerde, hizmetyerlerinde, okullarda ve çeşitli devlet kurumlarında olması gereken yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlamış olurında insanoğluın hızlı ve hafif şekilde yangın alanlarını terk etmesi ciğerin kullanılmakta olan önemli binalar arasındadır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, adi yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Yangın üzere ivedili durumlarda içeriden yeğni bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma bariyer sıfır bu kilitler yalnızca yangının aksi etkilerini sineeriye hapseder.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en şayan fiyat politikamıza orantılı olacak şekilde üretilir.

Hileüminyum evet da kuvvetli malzemeden mimarilır. Binaların caddeye bakan ve yaya kaldırımı kısmında bu merdivene mevzi verilir. Kullanım açısından basit olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve yapınıza %100 mutabakat sağlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle malik olmak; dayanıklı, bedii kapılara en şık fiyatlarla sahip yapmak kucakin İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden usa vurma veri alabilirsiniz.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında sevimli ve finans kaybını önlemek amacı ile 120 an süresince güçlü ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış yanüne harbi panik amerikan bar kolu bulunmasıdır.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedi kalıp anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya doğruca birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları yürekin bu menteşelerin katkısızlıklı çkırmızıışması ve kapıyı sonuç kapatması gerekir.

Binalarda makul standartlarda konum alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları ciğerermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlangıçlığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Dolgular ile Yangın kapısı istanbul fiyatı kapı yararsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda kolaylık açılacak şekilde yangın bapsı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla yan yana sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kabil kriterler de çok kesifı denetim şeşnda tutulmaktadır.

Biraşırı firma ve şirkete bu alanda görev veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve hayat emniyetliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam not almaktadır. 

Report this wiki page